Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наразі у Харківській області відсутні перебої з енергопостачанням

Наразі у Харківській області відсутні перебої з енергопостачанням

Станом на 12:07 13 січня відновлено подавання електроенергії у селах Піщане та Новотроїцьке. Раніше там було припинено енергопостачання через негоду.

Про це повідомив радник голови Харківської обласної державної адміністрації Сергій Магдисюк. За його словами, обриви проводів на території сіл Піщане Красноградського району та Новотроїцьке Лозівського району, внаслідок чого населені пункти залишились без електропостачання, сталися через налипання мокрого снігу.

«На місці працювала аварійна бригада «Харківобленерго». Станом на 12:07 електропостачання відновлено, - сказав Сергій Магдисюк. - Наразі «Харківобленерго» сформовано 35 аварійних бригад зі 175 робітників, які працюють на території області».

Сергій Магдисюк зазначив, що у разі виникнення аварійних ситуацій «Харківобленерго» може сформувати 229 бригад зі 1500 осіб та залучити близько 500 одиниць техніки.

«Що стосується житлово-комунального господарства, а саме - теплопостачання та водопостачання, то в нас на 11:00 в усіх містах та районах області водопостачання і теплопостачання надається в повному обсязі», - підкреслив Сергій Магдисюк.

За його інформацією, підприємства цих галузей у регіоні сформували 292 аварійні бригади, підготовано майже 500 одиниць допоміжної техніки, сформований запас будівельних і паливно-мастильних матеріалів.

Сергій Магдисюк нагадав, що у Департаменті житлово-комунального господарства Харківської обласної державної адміністрації працює цілодобова пряма лінія диспетчерської служби: 705-21-53.