Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Цього року на Харківщині планують завершити ремонт у 8 приймальних відділеннях

Цього року на Харківщині планують завершити ремонт у 8 приймальних відділеннях

Наразі тривають ремонті роботи у 15 приймальних відділеннях лікарень Харківської області в межах Президентської програми «Велике будівництво».

17 грудня Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов та голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук оглянули приймальне відділення в Дергачівській центральній районній лікарні.

«Сьогодні, під час пандемії, функціонування медичних закладів дуже важливе для нас», - зазначив під час огляду об’єкту Олексій Чернишов.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук розповіла, що наразі в області тривають ремонті роботи на 15 об’єктах приймальних відділень. Очікується, що до кінця року на 8 об’єктах ремонтні роботи завершать.

«Це означає, що ми всю нашу увагу зосередимо на комплектації цих 8 об’єктів професійним новим медичним обладнанням», - запевнив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Нагадаємо, 17-18 грудня Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов перебуває на Харківщині з робочим візитом. У ході візиту Олексій Чернишов знайомиться з ходом реалізації об’єктів програми Президента України «Велике будівництво».