Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській ОДА відбулась зустріч з ініціативною групою щодо роботи «Коксохіму»

У Харківській ОДА відбулась зустріч з ініціативною групою щодо роботи «Коксохіму»

30 листопада заступник голови Харківської ОДА Олександр Скакун зустрівся з громадськими активістами.

Учасники ініціативної групи передали Олександру Скакуну письмове звернення від громадськості щодо екологічної ситуації, яка склалася у місті Харкові.

У своїй розмові з представниками громадських та екологічних організацій Олександр Скакун повідомив, що нова очільниця області – Айна Тимчук починає свою роботу вже 1 грудня. 

«Нова очільниця запросила всі довідки щодо промислових підприємств Харківської області, і довідка про «Коксохім» буде у неї на столі першою», - розповів Олександр Скакун.

Він також зазначив, що 4 грудня Харківська обласна державна адміністрація організовує засідання робочої групи за участі громадських активістів.

«На зустрічі ми відповімо на всі питання, які вас турбують та які були викладені у письмовому зверненні, - сказав Олександр Скакун. – Також на заході заслухаємо прокуратуру області, поліцію та Держекоінспекцію».

Громадський активіст, керівник ГО «Харківська обласна громадська організація «Спілка ветеранів АТО» Юрій Корсунов зазначив, що нарешті громадськість може розраховувати на конструктив. 

«Це конструктивно, ми залишимо свої контакти і будемо сподіватись на зустріч», - сказав Юрій Корсунов.