Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У вихідні на дорогах області працювало близько 300 одиниць спецтехніки

У вихідні на дорогах області працювало близько 300 одиниць спецтехніки

Найбільше опадів припало на такі райони області: Вовчанський, Великобурлуцький, Печенізький, Харківський та Дворічанський.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Харківській області.

«Вихідні дні 21 - 22 листопада видались сніжними. Температура повітря коливалась від -6°С морозу до 0°С. Дорожня техніка працювала у цілодобовому режимі. У суботу на дорогах області працювало 143 одиниці спецтехніки та 180 робітників дорожнього господарства. У неділю - 133 одиниці спецтехніки та 173 робітника», - зазначили у САД.

Протягом вихідних днів на обробку дорожнього покриття було використано більше 2500 м3 піщано-соляної суміші та 800 т технічної солі. Виконувались роботи з розширення проїзної частини та роботи з оброблення протиожеледними матеріалами доріг державного значення.

Рух автомобільними дорогами загального користування державного значення Харківської області у період з 21 по 23 грудня не закривався та не обмежувався.

При Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера 336-77-00.

Теги