Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська гуманітарно-педагогічна академія святкує 100-річчя

Харківська гуманітарно-педагогічна академія святкує 100-річчя

20 листопада комунальний заклад Харківської обласної ради відвідав Євгеній Грицьков.

Заступник голови ХОДА ознайомився з матеріально-технічною базою закладу, зустрівся з представниками студентського активу академії та поспілкувався з педагогами та викладачами.

«Мені дуже приємно, що у закладі відчувається особлива атмосфера, є дружній колектив та талановиті учні, - звернувся до студентів Євгеній Грицьков. - Бажаю, щоб ви не просто формально підходили до своїх занять, а справді йшли до своєї омріяної професії – педагог».

Ректорка Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради Галина Пономарьова розповіла заступнику голови ХОДА про зміни, які відбулися у закладі за останній рік. Так, тут створили умови для людей з особливими потребами, встановили пандуси, облаштували санітарні кімнати.

«Наразі у нас немає студентів, які потребують таких умов, але ми з радістю у майбутньому приймемо їх до своєї студентської сім’ї, - сказала Галина Пономарьова. - Завдяки підтримці голови Харківської обласної державної адміністрації Олексія Кучера ми також маємо змогу продовжувати оновлювати матеріально-технічну базу нашого закладу».

Заступник голови ХОДА також оглянув новостворений музей до 100-річчя навчального закладу.

Наприкінці заходу Євгеній Грицьков передав найкращим педагогам академії почесні відзнаки Харківської обласної державної адміністрації.

«Ми щиро дякуємо вам за вашу увагу до нас. Повірте, якщо ми вкладемо в освіту, науку, то завтрашній день в України буде. У нас прекрасна молодь», - зазначила одна з нагороджених, старша викладачка академії Марія Кордулян.