Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олексій Кучер ознайомився з роботою одного з найбільших підприємств харчопрому області

Олексій Кучер ознайомився з роботою одного з найбільших підприємств харчопрому області

12 жовтня глава області відвідав «Салтівський м'ясокомбінат» та поспілкувався з керівництвом й трудовим колективом підприємства.

У ході візиту Олексій Кучер відвідав виробничі потужності комбінату. Про історію підприємства та його роботу розповів директор Михайло Бондаренко. Він зазначив, що ТОВ «Салтівський м'ясокомбінат» розпочав виробництво в 2003 році й сьогодні займає провідні позиції за обсягами виробництва ковбас та м'ясних виробів у Харківській області.

«Сьогодні потужність підприємства становить до 700 т/місяць. Підприємство оснащене сучасним обладнанням», - розповів директор.

На даний час, за його інформацією, підприємство виробляє понад 200 видів виробів, продукція торгової марки представлена ​​в 16 регіонах України. Мета, яку перед собою ставить харківський завод, - реалізація продукції в усіх регіонах країни.

Під час візиту на підприємство голова ХОДА обговорив поточні виробничі питання з керівництвом заводу і колективом. Серед проблемних моментів, які можна врегулювати на законодавчому рівні, відзначили ситуацію з тривалою відстрочкою платежів, яку практикують торгові мережі.

«Ми обговорили блок питань, пов'язаних із законодавством. Юристи підприємства підготують список питань, які ми зможемо обговорювати далі з нашими депутатами, щоб вони змогли порушити їх у парламенті», - зазначив Олексій Кучер, підсумовуючи поїздку на виробництво.

Він підкреслив, що питання промисловості - у фокусі уваги керівництва області та країни.

«У першу чергу, саме через промисловість - як державних підприємств, так і приватного бізнесу - наповнюється бюджет регіону. Також це 150 тисяч робочих місць», - підкреслив керівник області.