Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олексій Кучер привітав освітян області з професійним святом

Олексій Кучер привітав освітян області з професійним святом

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти відбулися в ХОДА 2 жовтня.

На початку зустрічі керівник області привітав усіх причетних з прийдешнім святом.

«Шановні освітяни, я щиро вітаю вас! Ви знаєте, що наш регіон робить акцент саме на освіту. Я завжди повторюю і щиро вірю в те, що освіта - це основа нашого майбутнього. Від вас багато що залежить. Дітки, школярі, студенти, всі причетні до цього процесу, - це наше майбутнє. Ми вам щиро дякуємо, я вам зичу міцного здоров’я, успіхів та високих результатів. Нехай забудуться ваші мрії», - звернувся до присутніх голова ХОДА.  

До святкових привітань приєднався заступник Міністра освіти і науки Ігор Гарбарук.

«Дозвольте мені подякувати вам за той вклад, який ви робите кожен день. Той вклад, який ви робите в душі й серця наших дітей, студентів. Велика подяка вам від серця й душі. Зі святом! Нехай будуть тільки позитивні емоції», - привітав присутніх Ігор Гарбарук.

За високі досягнення кращих педагогів області Олексій Кучер нагородив почесними грамотами та Подякою голови ХОДА. Також вчителі отримали почесні грамоти  Міністерства освіти і науки України, нагрудні знаки «Василь Сухомлинський» та «Відмінник освіти».

Також голова ХОДА вручив сертифікати на отримання грошових винагород і цінних подарунків переможцям професійних конкурсів 2020 року.