Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олексій Кучер ознайомився з ходом будівельних робіт в амбулаторії у селі Андріївка

Олексій Кучер ознайомився з ходом будівельних робіт в амбулаторії у селі Андріївка

22 липня керівник області відвідав Кегичівщину з робочим візитом.

Будівництво закладу первинної медицини розпочато ще у 2018 році. Планується, що амбулаторія буде обслуговувати громадян 6 населених пунктів - понад 2,5 тис. осіб. За інформацією підрядників, наразі для завершення всіх робіт у будівлі, придбання обладнання та меблів, а також упорядкування необхідно близько 4,8 млн грн.

«Вже потрачено близько 6 млн грн, 1 млн грн виділений за останній місяць - ми почали освоювати ці кошти. Ще потрібно 4,8 млн грн, щоб закінчити і ввести її в експлуатацію. За наявності коштів можемо завершити будівництво в цьому році», - повідомив представник підрядника.

Наразі у будівлю замовлені внутрішні двері, монтуються інженерні мережі.  

Голова Кегичівської районної державної адміністрації Джамал Стаценко підкреслив, що для району завершення будівництва амбулаторії загальної практики – сімейної медицини площею 350 кв. м є важливою справою.

«В області величезна біда з новими амбулаторіями - розпочато велику кількість, і лише декілька були завершені. Потрібно добудовувати. Роблю для цього все від себе залежне. Щодо цієї амбулаторії ставитиму питання перед депутатами обласної ради про виділення коштів для завершення будівництва. Зважаючи на високий ступінь готовності, вважаю, що необхідно закінчити об’єкт в цьому році», - зауважив Олексій Кучер.