Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбудеться Всеукраїнський з’їзд авіабудівників

У Харкові відбудеться Всеукраїнський з’їзд авіабудівників

Захід подібного масштабу проходитиме вперше в історії України.

Участь у з’їзді візьмуть представники провідних підприємств авіапромислової галузі, зокрема, ДК «Антонов», АТ «Мотор Січ», ДП «Івченко-Прогрес», компанія FED (АТ «ФЕД»), ДП «Харківський машинобудівний завод «ФЕД» та інші. З’їзд відбудеться при підтримці голови ХОДА Олексія Кучера.

За інформацією організаторів, авіабудівники обговорюватимуть поточну ситуацію на підприємствах галузі та перспективи збереження та розвитку авіаційної промисловості України.

«Сьогодні в умовах розбудови авіабудівної галузі вкрай важливо виробити єдину державну політику у галузі авіабудування. Ми можемо пишатися українським авіабудуванням, але саме сьогодні воно потребує державної підтримки. Нажаль, досі не прийнята Державна комплексна програма розвитку авіаційної промисловості України, відсутній центральний орган виконавчої влади, який реалізував  би державну політику в галузі авіабудування. З метою вироблення конкретних механізмів консолідації авіабудівних підприємств та подолання кризових явищ в авіабудування ми проводимо Всеукраїнський з’їзд авіабудівників», - пояснив Президент Асоціації «Укравіапром» Віктор Попов.

З’їзд відбуватиметься в готелі «Харків Палас» (пр. Незалежності, 2) з  9:30 до 14:00 27 червня. Після завершення заходу заплановано брифінг. Акредитація для представників ЗМІ – електронною поштою: yr.borshch@gmail.com або за номером телефону (093) 842 43 96. Акредитація триватиме до 17:00 26 червня.