Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Борівську районну державну адміністрацію очолив Андрій Беседін

Борівську районну державну адміністрацію очолив Андрій Беседін

13 квітня за дорученням керівника області Олексія Кучера під час зборів активу району новопризначенця представив заступник голови ХОДА Руслан Тихонченко.

Розпорядження про призначення на посаду голови Борівської РДА Андрія Беседіна №248/2020-рп було підписано Президентом України Володимиром Зеленським 9 квітня.

Андрію Беседіну 37 років. З 2005 року працював у бізнесовому секторі – був представником низки приватних фірм та торговельних підприємств.

Представляючи нового керівника РДА, Руслан Тихонченко побажав йому успіхів у вирішенні питань у сфері соціально-економічного розвитку району.

«Разом з депутатами районної ради, керівниками органів місцевого самоврядування, керівниками територіальних органів міністерств і відомств України в районі, сільськогосподарських підприємств раджу зосередити увагу на проблемних питаннях, які потребують першочергового вирішення. Це ремонт доріг, покращення інвестиційного клімату району, розвиток малого та середнього бізнесу тощо», - відзначив Руслан Тихонченко.

У свою чергу голова райдержадміністрації подякував за високу довіру, яку йому виявив Президент України та керівництво облдержадміністрації. Першочерговими завданнями у своїй роботі він назвав завершення в районі процесу децентралізації, впровадження другого етапу медичної реформи, залучення інвестицій для проведення капітальних ремонтів та реконструкції об’єктів житлово-комунального господарства, закладів охорони здоров’я, культури, освіти та спорту.

Після представлення керівника РДА розглянули проблемні питання життєдіяльності району.

Також заступник голови ХОДА проінформував присутніх про алгоритми роботи під час карантинних заходів, пов’язаних із запобіганням поширенню коронавірусу COVID-19. Зокрема говорили про організацію роботи місцевих медичних установ у нових умовах та виділення відповідних ліжок для можливого приймання пацієнтів з коронавірусною хворобою.