Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Українців з «Гоптівки» забирають автобуси «Фельдман Екопарку»

Українців з «Гоптівки» забирають автобуси «Фельдман Екопарку»

Харківський бізнес підключається до вирішення проблем, що виникають у регіоні через карантинні заходи для протидії поширенню COVID-19.

Подібна проблемна ситуація 18 березня виникла на автомобільному пункті пропуску через державний кордон України – «Гоптівці». Близько 100 громадян України не змогли перетнути кордон.

«Люди стали заручниками ситуації, коли відповідно до нових правил у таких умовах вони не можуть зайти на територію України пішки, а можуть заїхати тільки на транспорті, - розповів про суть ситуації голова ХОДА Олексій Кучер. - Благодійний проєкт «Фельдман Екопарк» не залишився осторонь і надав транспорт, який забрав людей з пункту пропуску. Наразі встановлено чергування автобусів для зустрічі українців, які прибудуть на кордон 19 березня».

Олексій Кучер наголосив, що прикордонники вжили всі необхідні заходи для перевірки українців.

«Ці обставини є чудовим прикладом взаємодії соціально відповідального бізнесу в кризових ситуаціях. Закликаю підприємців Харкова приєднуватися та брати на себе відповідальність у вирішенні гострих соціальних проблем!», - звернувся керівник області.