Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХОДА відбувається засідання виїзного комітету Верховної Ради України

У ХОДА відбувається засідання виїзного комітету Верховної Ради України

Головними темами засідання Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики стало обговорення податкової та митної реформ.

Захід відбувається під керівництвом голови комітету Данила Гетманцева та за участі заступника голови ХОДА Олександра Скакуна.

На початку заходу Данило Гетманцев зазначив, що питання, які обговорюються на комітеті, не відносяться виключно до Харківської області, а стосуються всієї України.

«Сьогодні на прикладі Харківської області ми будемо вивчати реформу податкової та реформу митниці, - сказав Данило Гетманцев. - Ще минулого року була запущена нова митниця і нова податкова, й від того, яким чином йде ця реформа, залежать і надходження до державного бюджету, і виконання наших соціальних зобов’язань».

За його словами, за результатами виїзного засідання напрацюють рекомендації щодо змін до законодавства. Також під час заходу обговорять виконання митними органами плану надходжень платежів до Державного бюджету України, шляхи вдосконалення реформування Державної податкової служби України та статус податкової поліції та шляхи її реформування.