Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Краснокутському ФОКу розпочали внутрішні роботи

У Краснокутському ФОКу розпочали внутрішні роботи

Хід будівництва споруди перевірив заступник голови ХОДА Руслан Тихонченко під час робочої поїздки до Краснокутського та Богодухівського районів.

У районах Руслан Тихонченко відвідав низку об’єктів, де нещодавно завершили або зараз проводять будівельні та ремонтні роботи.

Зокрема, він оглянув фізкультурно-оздоровчий комплекс, який будують у районному центрі. Роботи фінансуються спільно - з Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету.

«У 2020 році до реалізації проєкту долучається й районний бюджет, з якого виділено 2 млн гривень», - повідомив Руслан Тихонченко.

Станом на сьогодні вже проведені всі підготовчі роботи на території будівництва, зведено будівлю фізкультурно-оздоровчого комплексу та розпочато виконання внутрішніх будівельних робіт.

У Краснокутській ЦРЛ Руслан Тихонченко оглянув терапевтичний корпус, який капітально відремонтували у 2019 році. Коштом обласного та районних бюджетів тут відремонтували покрівлю, фасад, зробили утеплення та внутрішні роботи.

Також заступник голови ХОДА відвідав село Пархомівка, де продовжують ремонтувати сільський Будинок культури та загальноосвітню школу. У Пархомівській ЗОШ уже замінили покрівлю - з м’якої на шатрову, утеплили горище, відремонтували відмостку, утеплили та пофарбували фасад. Зараз проводять внутрішні роботи – замінюють підлогу, електромережу, оздоблюють стіни.

Також Руслан Тихонченко у ході робочої поїздки до Краснокутського та Богодухівського районів ознайомився з будівництвом амбулаторій загальної практики - сімейної медицини у селі Пархомівка та селі Гути.