Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова ХОДА та міністр інфраструктури вирішують питання замовлень для Панютинського вагоноремонтного заводу

Голова ХОДА та міністр інфраструктури вирішують питання замовлень для Панютинського вагоноремонтного заводу

Про це Олексій Кучер повідомив під час робочої поїздки до Лозівського району 15 лютого.

Спілкуючись з місцевими жителями, керівник області відповів на низку питань щодо розвитку Лозівського району та міста Лозова. Серед проблем, що є в районі, - складний економічний стан Панютинського вагоноремонтного заводу. На підприємстві, яке входить до структури ПАТ «Укрзалізниця», зараз є заборгованості з виплати зарплат. Олексій Кучер відзначив, що неодноразово особисто звертався до керівництва «Укрзалізниці» з цього питання.

«На сьогодні я - на прямому зв'язку з міністром Криклієм. Обговорюємо першочергове питання – призначення нового керівника, менеджера, який зможе витягнути це підприємство на новий рівень і, в першу чергу, виплатити заборгованість, яка є на сьогодні із зарплати. Друге питання -  це отримання замовлень на завод. Зараз ми із замовленнями визначаємося. Найближчим часом я особисто відвідаю підприємство, можливо, буде й сам міністр», - повідомив Олексій Кучер.

Нагадаємо, 15 лютого голова ХОДА в Лозовій взяв участь у заходах з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.