Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На державних дорогах області працює 115 одиниць спецтехніки

На державних дорогах області працює 115 одиниць спецтехніки

Станом на ранок проїзд дорогами державного значення в Харківської області забезпечено.

Таку інформацію надають дорожники області. Вони відзначають, що впродовж ночі через сильний вітер на автомобільних шляхах утворилися снігові перемети. Особливу увагу Служба автодоріг спрямувала на маршрути з найбільшою інтенсивністю руху та аварійно небезпечні ділянки (спуски, підйоми) на автомобільних дорогах державного значення.

«Зараз на державних дорогах області працює 115 одиниць спецтехніки, залучено 160 робітників. Робота спрямована на очищення проїзної частини, ліквідацію снігових переметів та ожеледиці на дорогах. Уночі на оброблення покриття використано 314 куб. м піщано-сольової суміші та 105 т технічної солі», - повідомили в САД у Харківській області.

До учасників дорожнього руху в службі звернулися з проханням не завдавати перешкод у роботі снігоприбиральної техніки, бути пильними та уважними в місцях проведення робіт, дотримуватися вимог правил дорожнього руху, дбати про власну безпеку та безпеку інших.

«Працівники дорожніх підприємств цілодобово відстежують ситуацію на дорогах - як патрульним обстеженням, так і за допомогою камер спостереження. Визначені найбільш імовірні місця скупчення великовагових транспортних засобів, на яких додатково чергує дорожня техніка, що здатна для буксирування», - говорять дорожники.

За прогнозом синоптиків, циклон вийде з області близько 23:00. А вже 12 лютого близько 03:00 зайде новий циклон. Тому в САД просять водіїв великовагового транспорту, по можливості, обмежити пересування автомобільними дорогами у період негоди, та зачекати на майданчиках для відстою великовагового транспорту.

У разі, якщо на дорозі виникне надзвичайна ситуація, водіїв просять повідомляти про це за номером диспетчера: (057) 336-77-00.