Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Керівники структурних підрозділів ХОДА провели виїзний прийом громадян у Вовчанську

Керівники структурних підрозділів ХОДА провели виїзний прийом громадян у Вовчанську

Більшість питань, які жителі Вовчанського району озвучили в ході прийому 7 лютого, стосувалися ремонту доріг та розвитку інфраструктури.

Зокрема, заявники просили допомогти з ремонтом доріг Захарівка - Білий Колодязь, Вовчанськ - Приколотне, Вовчанськ- Землянки. Також люди цікавилися можливістю відремонтувати дороги у місті Вовчанськ: по вулицях Чкалова, Авіаційна, Рубіжанське шосе тощо.

Відповідаючи на ці звернення, перший заступник директора ДП «Дороги Харківщини» Сергій Литвинець повідомив, що ремонтні роботи на дорозі Захарівка - Білий Колодязь заплановані на липень. Також у списку об’єктів, які ремонтуватимуть у цьому році, є і дорога Вовчанськ - Землянки: планується відносити 2,5 км дорожнього полотна. Що стосується дороги Вовчанськ - Приколотне, вона належить до автошляхів державного значення. На прохання людей вже в березні там зроблять яковий ремонт на найбільш зруйнованих ділянках. Проте дорога перебуває у вкрай поганому стані і потребує повноцінного відновлення. Тому її внесли у список можливих об’єктів ремонту доріг державного значення області. Зараз цей список - на погодженні в «Укравтодорі».

Щодо місцевих доріг - наша область однією з перших в країні погодила в «Укравтодорі» список об’єктів, які ремонтуватимуть у цьому році. До робіт планують взятися у квітні, після проходження тендерних процедур.

Серед інших питань, які були озвучені в ході прийому, - ремонт покрівлі Вовчанського ліцею № 2, продовження робіт щодо заміни електричних мереж у будинку 6 по вулиці Гагаріна у Вовчанську, питання щодо налагодження мобільного зв’язку тощо.

З незвичайним проханням до представників ХОДА звернулися у ході прийому мешканці селища Вільча, в якому проживають люди, евакуйовані з Чорнобильської зони відчуження. Вони попросили організувати для них поїздку на рідну землю. Це звернення керівники структурних підрозділів озвучили голові ХОДА Олексію Кучеру, він запевнив, що обласна адміністрація забезпечить такий виїзд.

Усі інші звернення жителів Вовчанського району також будуть детально розглянуті профільними підрозділами ХОДА, і заявники отримають всю можливу допомогу.