Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян провів особистий прийом громадян

Вадим Данієлян провів особистий прийом громадян

4 жовтня жителі області зверталися до заступника голови ХОДА за допомогою у вирішенні питань щодо ремонту місцевих доріг та сфери ЖКГ.

Усього прийом відвідали близько 20 осіб. Так, мешканка села Дорошенкове Великобурлуцького району поскаржилася на аварійний стан місцевої дороги Старий Салтів - Приколотне. За її словами, через незадовільний стан покриття дороги, а також порослі дерев на узбіччях може перерватися автобусне сполучення.

Вадим Данієлян зазначив, що 25 км дороги потребують капітального ремонту.

«Роботи з ущільнення траси щебенем там проводилися і в цьому році, але дорога вимагає капремонту - необхідно міняти основу. Ми внесемо дорогу в план фінансування на наступний рік й частково відремонтуємо. Так поетапно будемо вирішувати цю проблему. Порубку порослі організуємо вже в цьому році», - пообіцяв заступник голови ХОДА.

З питанням ремонту місцевої дороги від села Єфремівка до села Варварівка на прийом звернулася мешканка Вовчанського району. Заступник голови ХОДА зазначив, що роботи з реконструкції дороги місцевого значення ведуться вже другий рік. За даними представника ДП «Дороги Харківщини», в 2018 році було зроблено 2,5 км поточного ремонту, в цьому році - 2 км, а також ямковий ремонт. Роботи з відновлення дороги триватимуть і в наступному році.

Також заявники просили сприяння в ремонтах покрівель багатоповерхових житлових будинків. З такими проблемами зверталися жителі Дергачівського та Первомайського районів. Питання знаходяться під контролем Департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА, а також органів місцевого самоврядування.

Крім того, з питанням щодо сприяння в добудові будинку в селі Циркуни Харківського району звернувся учасник АТО/ООС. Вадим Данієлян дав доручення департаментам ХОДА розібратися в питанні й допомогти учаснику бойових дій скористатися обласними житловими програмами.

Ще на прийом до Вадима Данієляна зверталися за допомогою у відновленні газопостачання домоволодінь жителі Харківського і Дергачівського районів. Проблемні ситуації вивчать в Управлінні паливно-енергетичного комплексу ХОДА.

Вирішення всіх питань, озвучених у ході особистого прийому, заступник голови ХОДА взяв під особистий контроль.