Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев взяв участь у засіданні Обласної студентської ради при ХОДА

Анатолій Бабічев взяв участь у засіданні Обласної студентської ради при ХОДА

Захід став першими зборами лідерів студентського самоврядування регіону в цьому навчальному році.

Під час засідання, що відбулось у науковому парку «Синергія» ХНУРЕ, учасникам заходу презентували можливості парку. Також учасники засідання вирішували установчі питання, а саме - розподіляли комісії в обласній студентській раді, погоджували план проєктів на рік тощо. Також під час заходу студентам презентували новий проєкт, який планують запустити в рамках Слобожанської «Ліги сміху», - Обласну студентську «Лігу сміху». Планується, що ігри для учнів вишів розпочнуться вже цього року.

Анатолій Бабічев передав учасникам засідання вітання від голови ХОДА Юлії Світличної та запевнив, що обласна державна адміністрація налаштована сприяти студентам у реалізації всіх цікавих та корисних проєктів, які вони запропонують.

«Я дуже радий, що склад студентської ради оновився. Як завжди, впевнений, що робота ХОДА зі студентами за посередництва студентської ради буде давати позитивні результати. Сьогодні ми потребуємо молодих фахівців. Зараз ви - студенти, а вже завтра станете професіоналами, з якими нам би дуже хотілося співпрацювати», - звернувся до членів студради заступник голови ХОДА.

Він також наголосив, що освіта та наука Харківщини є брендом регіону, та їх розвиток – це пріоритет для керівництва області.

«Обласна державна адміністрація та особисто голова ХОДА Юлія Світлична робить все для того, щоб підіймати престиж наших вишів і залучати інвестиції у вищу школу та науку. І один з головних напрямів для нас – це робота зі студентською молоддю».

Голова Обласної студентської ради при ХОДА Віктор Шапошник відзначив, що організація об’єднує голів усіх органів студентського самоврядування області – до неї входять лідери самоврядування не лише вишів, але й коледжів.