Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян провів особистий прийом громадян

Вадим Данієлян провів особистий прийом громадян

Питання, які жителі Харківщини підіймали під час прийому заступника голови ХОДА 20 вересня, стосувалися переважно сфер житлово-комунального господарства та ремонту доріг.

Зокрема, низка звернень стосувалася ремонту доріг місцевого значення.

Так, жителі села Коробочкіне Чугуївського району звернулися до Вадима Данієляна з проханням сприяти ремонту дороги по вулиці Миру.

«Там необхідно провести капітальний ремонт. Раніше на дорозі було проведено роботу з ліквідації ям, але відремонтовані ділянки вже починають руйнуватися. Дуже просимо врятувати надзвичайно важливу для людей дорогу», - звернулися представники громади до заступника голови ХОДА.

Жителька села Благодатне Харківського району також розповіла про необхідність ремонту важливої для мешканців населеного пункту дороги.

«Дорогою від селища Елітне до Благодатного в школу та дитячий садок ходять діти. Транспорт не хоче їздити цим маршрутом через стан дороги. Цього року було відремонтовано близько 300 м дороги, потрібно відремонтувати ще 500 м», - розповіла жінка.

Вадим Данієлян пообіцяв, що фахівці обласної державної адміністрації та дорожніх служб області вивчать можливість фінансування ремонту вказаних автошляхів у наступному році.

«Цього року в області було вперше за роки незалежності відремонтовано 89 об’єктів дорожньої мережі місцевого значення. Наступного року ми обов’язково продовжимо відновлювати місцеві та комунальні дороги. При формуванні переліку доріг для ремонту, як і цього року, ми обов’язково враховуватимемо побажання громадськості», - зауважив заступник голови ХОДА.