Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер привітав школярів Барвінківщини з початком навчального року

Марк Беккер привітав школярів Барвінківщини з початком навчального року

2 вересня перший заступник голови ХОДА завітав до Барвінківської ЗОШ І-ІІІ ст. №3, у якій цьогоріч відмовилися від традиційної першовересневої лінійки і провели незвичне свято.

У закладі початок нового навчального року асоціювали з польотом у галактику знань. Тож на старт вийшли всі учні школи, засвідчивши свою готовність долати нові висоти.

Марк Беккер передав вітання учням та вчителям школи від імені голови ХОДА Юлії Світличної, побажавши успіхів у новому навчальному році, впевненості у своїх силах, терпіння та наснаги.

«Ми пишаємося нашими учнями, їх здобутками і досягненнями. Дійсно, розвиток сфери освіти є пріоритетним завданням для обласної влади, і ми робимо все можливе, щоб крок за кроком йти уперед, і щоб Харківщина і надалі залишалася в лідерах. Дуже приємно, що у регіоні реалізовуються освітні проєкти, спрямовані на покращення матеріально-технічної бази закладів. А це, в свою чергу, є невід’ємною частиною реалізації стандартів Нової української школи», - сказав Марк Беккер.

Він також зазначив що завдяки підтримці голови ХОДА Юлії Світличної коштом обласного бюджету вперше за 40 років існування школи було проведено капітальний ремонт даху.

«Завдяки підтримці облдержадміністрації проблему з дахом вирішено. І ми дуже за це вдячні, - сказала директорка школи Наталя Щегурова. – Нам пообіцяли, що другим кроком модернізації школи буде заміна старих дерев’яних віконних блоків на сучасні енергоощадні склопакети. Третім - ремонт шкільної котельні».

Окрім того, за словами Марка Беккера, у планах - побудувати на території школи спортивний майданчик з гімнастичним обладнанням.