Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбувся «Кубок Незалежності» з бадмінтону

У Харкові відбувся «Кубок Незалежності» з бадмінтону

Традиційний всеукраїнський турнір пройшов в харківській ШВСМ з 21 по 24 серпня.

Участь в змаганнях брали близько 100 спортсменів з різних міст України, які розіграли медалі в п’яти категоріях. В чотирьох з них золоті медалі здобули харків’яни. Також на їхньому рахунку 4 срібні та 7 бронзових медалей.

Переможцем цьогорічного «Кубка Незалежності» в чоловічій одиночній категорії став Віталій Конов (Харків). У фіналі з рахунком 21:8, 21:16 він переміг іншого харківського бадмінтоніста, Івана Мединського.

Георгій та Геннадій Натарови (Харків) перемогли в чоловічій парній категорії. У фіналі 21-13, 21-12 вони перемогли суперників з Дніпра.

Анастасія Прозорова та Валерія Рудакова (Харків) вибороли перемогу в жіночій парній категорії. У фінальному поєдинку вони обіграли Марину Бондаренко та Вікторію Погребняк з рахунком  21:10, 21:11.

Михайло Махновський та Анастасія Прозорова (Харків) перемогли у змішаній парній категорії. У фіналі вони здолали Віталія Конова та Анну Михалькову з рахунком 21:13, 21:17.

Ще одну срібну нагороду в медальну скриньку харківської команди поклала Анна Михалькова у жіночій одиночній категорії, поступившись у фіналі 17:21, 21:17, 21:14 суперниці з Одеси Арині Марущак.

Бронзовими призерами стали: Євгенія Кантемир (жіноча одиночна категорія), Гліб Бекетов та Михайло Махновський, а також Ахмед Ехья і Віталій Конов (чоловіча парна категорія), Ольга Михайленко та Ольга Сутула, а також Анастасія Прокопович і одеситка Арина Марущак (жіноча парна категорія), Георгій Натаров та Марина Бондаренко, а також Іван Мединський і Валерія Рудакова (змішана парна категорія).

Зазначимо, що з 4 по 8 вересня у Харкові в Палаці спорту «Локомотив» відбудеться міжнародний турнір з бадмінтону «Kharkiv International 2019».