Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відновлювальні роботи на мосту на окружній дорозі почнуться невідкладно

Відновлювальні роботи на мосту на окружній дорозі почнуться невідкладно

У даний момент стан конструкції, яка знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг України, обстежує комісія САД у Харківській області.

Рух автомобілів на ділянці перекрито. За інформацією заступника начальника з розвитку доріг САД у Харківській області Сергія Пляки, в даний момент організовано об'їзд пошкодженого моста через Баварію та Пісочин.

«Пошкоджено третій проліт моста на під'їзді до аеропорту «Харків» з боку Довжанського, площа ділянки - 12 на 9 метрів. У результаті події ніхто не постраждав. Залізничні колії залишилися вільними. Повідомлення про дану ситуацію надійшло до ДСНС о 9:05 ранку. Попередня версія причин події - проїзд великовантажного транспорту», - повідомив Сергій Пляка.

На даний момент рух на 2-кілометровій ділянці кільцевої дороги перекрито. На місці працює комісія, яка встановлює причини події та визначить обсяг необхідних відновлювальних робіт. За інформацією САД у Харківській області, відновлювати міст почнуть невідкладно - як тільки комісія завершить свою роботу.