Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розпорядження № 193 від 13 квітня 2010 року "Про закінчення опалювального сезону"

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

Харків

від 13 квітня 2010 року № 193

 

 

 


Про закінчення опалювального сезону


Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року № 630 "Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення", у зв’язку з підвищенням середньодобової температури зовнішнього повітря до +8 градусів і вище:

1.Організаціям і підприємствам, що знаходяться у сфері управління обласної державної адміністрації, дозволити закінчити опалювальний сезон у житлових будинках, школах, лікарнях, дитячих та інших закладах побутового і соціально-культурного призначення з 15 квітня 2010 року, а споживачам, приміщення яких обладнані індивідуальними опалювальними приладами, - з 1 травня 2010 року.

2.Райдержадміністраціям прийняти відповідні рішення про закінчення опалювального сезону.
Запропонувати виконавчим органам місцевих рад прийняти аналогічні рішення.

3. Запропонувати ВАТ "Харківгаз" (Божинський І.А.), ВАТ "Харківміськгаз" (Дудолад О.С.) забезпечити своєчасне відключення газових опалювальних приладів відповідно до діючих норм і правил.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на виконуючого обов’язки першого заступника голови обласної державної адміністрації В.М. Бабаєва.



Голова обласної державної
адміністрації М.М.ДОБКІН