Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розпорядження № 212 від 27 квітня 2010 року "Про організацію проведення щорічної всеукраїнської акції з благоустрою "За чисте довкілля""

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ


Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

Харків

від 27 квітня 2010 року № 212

 

 


Про організацію проведення
щорічної всеукраїнської акції
з благоустрою "За чисте довкілля"



На виконання доручення Прем’єр-міністра України Азарова М.Я. від 16.04.10 № 20580/1/1-10, ураховуючи розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.10 № 777-р "Деякі питання проведення щорічної всеукраїнської акції з благоустрою "За чисте довкілля", та з метою належної підготовки до святкування Дня Перемоги:

1. Провести на території області 24 квітня поточного року заходи з благоустрою території населених пунктів.

2. Головам районних державних адміністрацій, керівникам управлінь, відділів та інших структурних підрозділів облдержадміністрації за участю органів місцевого самоврядування, із залученням колективів підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, а також мешканців житлових мікрорайонів, студентської та учнівської молоді:

2.1. Організувати та здійснити заходи із ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних та господарських майданчиків, місць для вигулу домашніх тварин (собак), кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, вулиць, доріг, тротуарів та велосипедних доріжок, зупинок міського транспорту, а також забезпечити очищення від сміття берегів водойм у населених пунктах.

2.2. Провести організаційну роботу з керівниками підприємств, організацій усіх форм власності, населенням із питань належного санітарного утримання територій, визначення та закріплення за підприємствами, установами та організаціями, незалежно від форм власності та господарювання, територій, що підлягають санітарному очищенню.

2.3. За підсумками проведеної роботи інформувати обласну державну адміністрацію через Головне управління житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури облдержадміністрації
до 16 години 24 квітня 2010 року.

3. Рекомендувати міським головам міст обласного значення вжити заходів, передбачених пунктами 1, 2 розпорядження.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації В.Г. Дулуба.



Голова обласної державної
адміністрації М. М. ДОБКІН