Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розпорядження від 25 травня 2010 року № 248 "Про заборону відвідування населенням хвойних лісів і в’їзду до лісів області транспортних засобів у період високої пожежної небезпеки протягом 2010 року"

Про заборону відвідування населенням
хвойних лісів і в’їзду до лісів області транспортних
засобів у період високої пожежної небезпеки
протягом 2010 року

З метою запобігання пожеж, недопущення порушень правил пожежної безпеки в лісах, ураховуючи високу пожежонебезпечність хвойних насаджень області, антропогенну причину виникнення 95% лісових пожеж, відповідно до пункту 8 статті 31, статті 88 Лісового кодексу України та статей 6, 41 Закону України „Про місцеві державні адміністрації”:

1. Заборонити відвідування населенням хвойних лісів і в’їзд до лісів Харківської області (крім транзитних шляхів) транспортних засобів, за винятком тих, що використовуються для лісогосподарської мети, у період високої пожежної небезпеки протягом 2010 року.

2. Районним державним адміністраціям, Харківському обласному управлінню лісового та мисливського господарства та лісокористувачам провести відповідну роботу щодо інформування населення про заборону доступу населення у хвойні насадження.

3. Районним державним адміністраціям, лісокористувачам області про вжиті заходи інформувати щомісяця Харківське обласне управління лісового та мисливського господарства, Головне управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації до 5 числа місяця, наступного за звітним.

4. Харківському обласному управлінню лісового та мисливського господарства інформувати обласну державну адміністрацію про виконання розпорядження до 10 листопада 2010 року.

5. Районним державним адміністраціям, Головному управлінню МВС України в Харківській області, Харківському обласному управлінню лісового та мисливського господарства, лісокористувачам забезпечити виконання розпорядження.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації В.В. Алексейчука.

7. Це розпорядження набирає чинності з дня його опублікування в газеті „Слобідський край”.