Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розпорядження від 01 липня 2010 року № 344 "Про затвердження персонального складу комісії з присудження премій імені О.С. Масельського за творчі й спортивні досягнення та кращим учасникам конкурсів, фестивалів, спортивних змагань" (зі змінами).

(зі змінами). Розпорядження № 660 від 29.11.2010

Про затвердження персонального
складу комісії з присудження премій
імені О.С. Масельського за творчі
й спортивні досягнення та кращим
учасникам конкурсів, фестивалів,
спортивних змагань

Затвердити персональний склад комісії з присудження премій імені О.С. Масельського за творчі й спортивні досягнення та кращим учасникам конкурсів, фестивалів, спортивних змагань, утвореної розпорядженням голови облдержадміністрації від 17 березня 2004 року № 110 “Про встановлення щорічних премій імені О.С. Масельського за творчі й спортивні досягнення та кращим учасникам конкурсів, фестивалів, спортивних змагань”, зареєстрованим у Харківському обласному управлінні юстиції 24 березня 2004 року за № 37/733, що додається.

У зв’язку з цим визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 20 травня 2009 року № 279 “Про затвердження нового персонального складу комісії з присудження премій імені О.С. Масельського за творчі й спортивні досягнення та кращим учасникам конкурсів, фестивалів, спортивних змагань”.

Скачати