Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розпорядження від 01 липня 2010 року № 349 " Про участь Харківської області у загальнодержавній виставковій акції “Барвиста Україна”

Про участь Харківської області

у загальнодержавній виставковій акції

“Барвиста Україна”


Відповідно до Указу Президента України від 24 вересня 2005 року №1337/2005 "Про вдосконалення проведення виставково-ярмаркових заходів у Національному комплексі "Експоцентр України", на виконання доручення Віце-прем'єр-міністра України В. Семиноженка від 17 травня 2010 року №26062/1/1-10 стосовно проведення щорічної загальнодержавної виставкової акції «Барвиста Україна» та з метою активізації процесу підготовки обласної експозиції для подальшого представлення її з 17 по 20 серпня 2010 року в Національному комплексі "Експоцентр України" (м.Київ):

1. Покласти відповідальність за створення презентаційної експозиції області та підбір і участь у загальнодержавній виставковій акції "Барвиста Україна" підприємств, наукових, навчальних, банківських закладів, інших установ і організацій районів, міст області на:
галузеві управління облдержадміністрації: Головне управління економіки, Головне управління освіти і науки, Головне управління агропромислового розвитку, Головне управління промисловості, транспорту і зв'язку, Головне управління зовнішньоекономічних зв'язків та європейської інтеграції, Головне управління житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури, Головне управління охорони здоров'я, управління містобудування та архітектури, управління паливно-енергетичного комплексу, управління у справах преси та інформації, управління культури і туризму, управління фармації і фармацевтичної промисловості;
районні державні адміністрації.

Інформацію щодо участі підприємств області в зазначених заходах надати Головному управлінню економіки облдержадміністрації до 29 червня 2010 року.
Рекомендувати виконавчим органам міських рад міст обласного значення провести аналогічну роботу.

2. Головному управлінню економіки облдержадміністрації визначити в порядку, установленому чинним законодавством України, головного розпорядника проведення заходів щодо участі Харківської області у загальнодержавній виставковій акції "Барвиста Україна".

3. Головному фінансовому управлінню облдержадміністрації забезпечити своєчасне фінансування заходів за рахунок коштів, передбачених в обласному бюджеті на розроблення регіональних програм, презентаційні та виставкові заходи, спрямовані на забезпечення соціально-економічного розвитку територій.

4. Управлінню у справах преси та інформації облдержадміністрації забезпечити висвітлення основних заходів виставкової акції в засобах масової інформації.

5. Головному управлінню економіки облдержадміністрації про виконання розпорядження інформувати облдержадміністрацію до 10 вересня 2010 року.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Ю.А. Сапронова.