Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розпорядження № 633-к від 13.08.2010 "Про притягнення до відповідальності".

Про притягнення до
відповідальності

Відповідно до пункту 1 частини першої статті 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» голови місцевих державних адміністрацій очолюють відповідні місцеві державні адміністрації, здійснюють керівництво їх діяльністю, несуть відповідальність за виконання покладених на місцеві державні адміністрації завдань і за здійснення ними своїх повноважень.

Відповідно до статті 40 зазначеного Закону перший заступник та заступники голови місцевої державної адміністрації здійснюють функції і повноваження відповідно до розподілу обов’язків, визначених головою місцевої державної адміністрації, і несуть відповідальність за стан справ у дорученій сфері перед головою місцевої державної адміністрації, органами виконавчої влади вищого рівня.

Згідно з доповідною запискою заступника голови обласної державної адміністрації В.В. Алексейчука головами Борівської, Валківської Дергачівської, Краснокутської, Нововодолазької, Первомайської, Харківської та Шевченківської районних державних адміністрацій були допущені суттєві недоліки та прорахунки при проведенні весняної посівної кампанії та в організації збиральних робіт, що призвело до зменшення виробництва та урожайності ранніх зернових культур в зазначених районах.

Керуючись статтями 2, 6, 33, 39 та 40 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»:

1. Визнати роботу голів Борівської, Валківської Дергачівської, Краснокутської, Нововодолазької, Первомайської та Шевченківської райдержадміністрацій по проведенню весняної посівної кампанії та організації збиральних робіт незадовільною.

2. Попередити про персональну відповідальність та неприпустимість неналежного виконання функцій і повноважень голови районної державної адміністрації:

Сенчука Володимира Миколайовича - голову Борівської районної державної адміністрації

Нікітенка Олександра Анатолійовича - голову Валківської районної державної адміністрації

Кацубу Володимира Михайловича - голову Дергачівської районної державної адміністрації

Кушнарьова Сергія Петровича - голову Краснокутської районної державної адміністрації

Ротач Світлану Олександрівну - голову Нововодолазької районної державної адміністрації

Котовчихіна Володимира Вікторовича - голову Первомайської районної державної адміністрації

Лахна Віталія Володимировича - голову Шевченківської районної державної адміністрації


3. Головам Валківської та Краснокутської райдержадміністрацій негайно вирішити питання щодо звільнення в установленому законодавством порядку з займаних посад:

Бабенка Юрія Григоровича - першого заступника голови Валківської районної державної адміністрації

Дидики Василя Дмитровича - заступника голови Краснокутської районної державної адміністрації

Костенка Володимира Миколайовича - начальника управління агропромислового розвитку Краснокутської районної державної адміністрації

4. Головам Валківської, Дергачівської, Нововодолазької, Первомайської, Харківської та Шевченківської райдержадміністрацій оголосити в установленому законодавством порядку догани:

Новоселу Володимиру Арсентійовичу - начальнику управління агропромислового розвитку Валківської районної державної адміністрації

Каверзіну Петру Андрійовичу - заступнику голови Дергачівської районної державної адміністрації

Руднєву Олексію Онисимовичу - першому заступнику голови Нововодолазької районної державної адміністрації

Кодякову Олексію Олексійовичу - начальнику управління агропромислового розвитку Первомайської районної державної адміністрації

Рябкову Миколі Афанасійовичу - заступнику голови Харківської районної державної адміністрації

Назарьку Василю Олексійовичу - заступнику голови Шевченківської районної державної адміністрації

5. Заступнику голови – керівнику апарату облдержадміністрації В.В. Хомі підготувати пропозиції до Кабінету Міністрів України та Адміністрації Президента України щодо звільнення Кушнарьова С.П. з посади голови Краснокутської районної державної адміністрації за допущені недоліки в роботі.

6. Головам Борівської, Валківської, Дергачівської, Краснокутської, Нововодолазької, Первомайської, Харківської та Шевченківської райдержадміністрацій про виконання розпорядження проінформувати обласну державну адміністрацію до 1 вересня 2010 року.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації В.В. Алексейчука та заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації В.В. Хому.