Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розпорядження № 483 від 01.09.2010 "Про презентацію експортних можливостей та інноваційно-інвестиційного потенціалу Харківської області у Міжнародній виставці «Петерфуд» у рамках Петербурзького продовольчого форуму"

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Харків


від 1 вересня 2010 року № 483

 


Про презентацію експортних можливостей та інноваційно-інвестиційного потенціалу Харківської області у Міжнародній виставці «Петерфуд» у рамках Петербурзького продовольчого форуму

 

 

З метою забезпечення участі Харківської області у Міжнародній виставці «Петерфуд» у рамках Петербурзького продовольчого форуму, який відбудеться з 15 по 17 листопада 2010 року у м. Санкт-Петербурзі Російської Федерації, з урахуванням частини III Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2010 рік, затвердженої рішенням сесії Харківської обласної ради від 17 червня 2010 року № 1703-V.
1. Головному управлінню зовнішньоекономічних зв'язків та міжнародних відносин Харківської облдержадміністрації (Матюшенко І.Ю.) організувати презентацію Харківської області у Міжнародній виставці «Петерфуд» Петербурзький продовольчий форум.
2. Головному управлінню економіки Харківської облдержадміністрації (Авершин С.В.), Головному управлінню промисловості, транспорту та зв'язку Харківської облдержадміністрації (Гуренко Ю.О.), Головному управлінню агропромислового розвитку Харківської облдержадміністрації (Зубрич І.О.), Головному управлінню освіти і науки Харківської облдержадміністрації (Шaповал Р.В.), управлінню культури і туризму Харківської облдержадміністрації (Кузнєцов Д.П.) провести необхідну організаційну роботу з підприємствами області щодо участі у виставці та до 1 листопада 2010 року проінформувати щодо результатів проведеної роботи Головне управління зовнішньоекономічних зв'язків та міжнародних відносин Харківської облдержадміністрації.
3. Управлінню у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації (Маренич В.М.) організувати висвітлення інформації
щодо Міжнародної виставки «Петерфуд» у рамках Петербурзького продовольчого форуму у місцевих та регіональних засобах масової інформації, а також забезпечити участь представників засобів масової інформації у зазначеному заході.
4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Ю.А. Сапронова.

Голова обласної держачої адміністрації

 

М.М. ДОБКІН