Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Звіт про базове відстеження результативності розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 14.11.2011 № 648 «Про затвердження Порядку використання в 2011 році коштів обласного бюджету, що виділяються для мікрокредитування суб’єктів малого підприємництва в рамках Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2011 рік».

1. Вид та назва регуляторного акта
Розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 14.11.2011 № 648 «Про затвердження Порядку використання в 2011 році коштів обласного бюджету, що виділяються для мікрокредитування суб’єктів малого підприємництва в рамках Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2011 рік».

2. Виконавець заходів відстеження
Головне управління економіки Харківської обласної державної адміністрації.

3. Цілі прийняття акта
Затвердження Порядку використання в 2011 році коштів обласного бюджету, що виділяються для мікрокредитування суб’єктів малого підприємництва в рамках Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2011 рік, що сприятиме:
- створенню в регіоні стабільної і гнучкої системи фінансово-кредитної та матеріально-технічної підтримки малого підприємництва;
- спрощенню доступу малих підприємств до фінансово-кредитних ресурсів.

4. Строк виконання заходів з відстеження
з 09.11.2011 по 21.12.2011

5. Тип відстеження
Базове відстеження

6. Методи одержання результатів відстеження
Статистичний метод

7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність, а також способи одержаних даних

Відстеження результативності регуляторного акта здійснювалось на підставі інформації Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва та аналізу бізнес-планів суб’єктів малого підприємцтва які претендували на отримання безвітсоткової позики для їх подальшої реалізації.


8. Кількісні та якісні значення показників результативності акта

 

Показники
Прогнозне значення показників
Розмір надходжень до державного та місцевих бюджетів і державних цільових фондів, пов’язаних із дією акта
Буде визначатися за результатами реалізації бізнес-проектів
Кількість створених додаткових робочих місць
Прогнозована кількість додаткових робочих місць – 12-13   ( за інформацією, отриманою від суб’єктів підприємниць-кої діяльності, яким надана безвітсоткова позика).
Остаточна кількість створених додаткових робочих місцьбуде визнача-тися за результатами реалізації бізнес-проектів
Кількість суб’єктів господарю-вання та/або фізичних осіб, на яких поширюватиметься дія акта
Дія акта поширюється на 4 суб’єкти господарювання

9. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей
За результатами реалізації регуляторного акта планується досягнути основні його цілі, зокрема забезпечити спрощення доступу суб’єктів малого підприємництва до фінансово-кредитних ресурсів, реалізувати заходи з надання поворотної фінансової допомоги суб’єктам малого підприємництва для реалізації бізнес-планів, розширити коло суб’єктів підприємницької діяльності, які отримали доступ до бюджетних коштів, сприяти зростанню обсягів виробництва та збільшенню кількості робочих місць. На мікрокредитування суб’єктів малого підприємництва з обласного бюджету виділені кошти в сумі 669,3 тис. грн.

 

Начальник Головного управління
економіки облдержадміністрації                                                               С.В. Авершин