Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Звіт про повторне відстеження результативності розпорядження голови Харківської облдержадміністрації від 01.07.2009 № 350 «Про встановлення тарифу на інвентаризацію нерухомого майна, на оформлення прав власності на об’єкти нерухомого майна та реєстрацію таких прав - послуги, що надає районне комунальне підприємство «Краснокутське бюро технічної інвентаризації».

         1 Виконавець заходів із відстеження - Головне управління економіки Харківської облдержадміністрації. 
 
         2. Цілями прийняття даного розпорядження є:
         - виконання постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.1996 № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (зі змінами);
- запровадження державного регулювання тарифів на інвентаризацію нерухомого майна, оформлення прав власності на об’єкти нерухомого майна та реєстрацію таких прав – послуги, що надаються районним комунальним підприємством «Краснокутське бюро технічної інвентаризації».
 
         3. Строк виконання заходів із відстеження – через рік із дня набрання чинності розпорядження, але не пізніше 2-х років (до 22.07.2011).
 
         4. Тип відстеження - повторне.
 
5.Метод одержання результатів відстеження – аналіз фінансової звітності районного комунального підприємства «Краснокутське бюро технічної інвентаризації».
 
         6. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність: доходи від надання послуг, витрати, відрахування на соціальні заходи (розмір надходжень до державних соціальних та Пенсійного фондів), прибуток, результати діяльності від надання послуг з інвентаризації нерухомого майна, оформлення прав власності на об’єкти нерухомого майна та реєстрації таких прав, фактичні обсяги робіт.
 
         7. Кількісні та якісні значення показників результативності акта наведені в таблиці вигод та втрат (додається).
         Розмір нарахованої заробітної плати районного комунального підприємства «Краснокутське бюро технічної інвентаризації» у 2009 році складав 229,6 тис. грн., у 2010 році цей показник збільшився на 1,4 тис. грн. (0,61%) і склав 231,0 тис. грн.
Згідно з даними фінансової звітності за 2009 рік загальна сума коштів, перерахованих районним комунальним підприємством «Краснокутське бюро технічної інвентаризації» до державних соціальних та Пенсійного фонду, склала 83,1 тис. грн. У 2010 році ця сума збільшилась на 0,4 тис. грн. (0,48 %) і складає 83,5 тис. грн.
Доходи від надання послуг з інвентаризації нерухомого майна, оформлення прав власності на об’єкти нерухомого майна та реєстрації таких послуг зменшилися в 2010 році на 42,6 тис. грн. (10,68 %) і склали              356,4  тис. грн.
Районне комунального підприємства «Краснокутське бюро технічної інвентаризації»  працює на загальній системі оподаткування.
У 2010 році за результатами фінансово-господарської діяльності  районне комунальне підприємство «Краснокутське бюро технічної інвентаризації» отримало збиток у розмірі 3,1 тис.грн. У 2009-2010 роках зменшились доходи від надання послуг з інвентаризації нерухомого майна, оформлення прав власності на об’єкти нерухомого майна та реєстрації таких прав на 42,6 тис.грн ( 10,7%) і становили 356,4 тис.грн.
Фактичні обсяги робіт у 2010 році зменшилися на 2230 тис. нормо-годин і становили 18648 тис. нормо-годин.
Чисельність основного виробничого персоналу за штатним розкладом складає 8 осіб.
 
         8. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей
         У результаті реалізації регуляторного акта досягнуто виконання вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.1996 № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (зі змінами);
- установлений тариф на інвентаризацію нерухомого майна, на оформлення прав власності на об’єкти нерухомого майна та реєстрацію таких прав – послуги, що надає районне комунальне підприємство «Краснокутське бюро технічної інвентаризації» потребує перегляду для забезпечення беззбиткової роботи підприємства.
 
 
Начальник Головного управління
економіки облдержадміністрації                                                 С.В. Авершин
 
 
 
Кутьєва, 705-10-52
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Додаток 2
Таблиця вигод та втрат по районному комунальному підприємству “Краснокутське бюро технічної інвентаризації”
 
Опис
Сума вигод, тис.грн.
Опис
Сума витрат, тис.грн.
Вид вигод
Фактичні дані за 
2009р.
Фактичні дані за
2010р.
Приріст, %
Вид витрат
Фактичні дані за 
2009р.
Фактич-ні дані за
2010р.
Приріст, %
1
2
3
4
5
6
7
8
 
1.       Сфера інтересів держави
 
Розмір нарахованої заробітної плати
229,6
231,0
+ 0,61%
-
-
-
-
Розмір надходжень до державних соціальних та Пенсійного фондів
83,1
83,5
+ 0,48%
-
-
-
-
2.        Сфера інтересів районного комунального підприємства “Краснокутське бюро технічної інвентаризації”
 
Доходи від надання послуг з інвентаризації нерухомого майна, оформлення прав власності на об’єкти нерухомого майна та реєстрації таких прав
399,0
356,4
-10,68
 
 
 
-
 
 
 
          -
 
 
 
       -
 
 
 
-
Прибуток від надання послуг з інвентаризації нерухомого майна, оформлення прав власності на об’єкти нерухомого майна та реєстрації таких прав
51,1
-3,1
-
Збиток від надання послуг з інвентаризації нерухомого майна, оформлення прав власності на об’єкти нерухомого майна та реєстрації таких прав
 
 
 
        -
 
 
 
      -
 
 
 
-
 Фактичні обсяги робіт, тис. нормо-годин
20878
18648
-10,68
 
-
 
        -
 
       -
 
         -