Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Звіт про періодичне відстеження результативності розпорядження голови облдержадміністрації від 20 грудня 2005 року № 661 “Про встановлення граничних розмірів плати за послуги ринку з продажу продовольчих і непродовольчих товарів, що надаються суб’єктом підприємницької діяльності – фізичною особою Волобуєвим Сергієм Анатолійовичем”.

 
1. Виконавець заходів відстеження – Головне управління економіки облдержадміністрації.
2. Цілями прийняття даного розпорядження є:
- виконання постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р. №1548 "Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)" (зі змінами);
- запровадження державного регулювання граничних розмірів плати за послуги, що надаються ринком з продажу продовольчих і непродовольчих товарів.
3. Строк виконання заходів із відстеження – раз на три роки, починаючи з дня виконання заходів щодо повторного відстеження (16.01.11).
4. Тип відстеження – періодичне.
5. Метод одержання результатів відстеження – використання даних бухгалтерської звітності фізичної особи - підприємця Волобуєва Сергія Анатолійовича.
6. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність:
- доходи, результати діяльності від надання ринкових послуг, сума податків, у т.ч. ПДВ, відрахування на соціальні заходи та в Пенсійний фонд, кількість послуг з утримання торговельних місць.
7. Кількісні та якісні значення показників результативності акта наведені у таблиці вигод і втрат (додається).
8. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей.
У результаті реалізації регуляторного акта досягнуто основні цілі:
- виконані вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р. № 1548;
- запроваджено державне регулювання граничних розмірів плати за ринкові послуги, що надаються фізичною особою – підприємцем Волобуєвим Сергієм Анатолійовичем із продажу продовольчих і непродовольчих товарів;
- надання ринкових послуг за помірними тарифами сприяло захисту споживачів від необґрунтованого зростання тарифів на ринкові послуги;
- збільшенню розміру надходжень до державних соціальних та Пенсійного фондів.
За даними фізичної особи - підприємця Волобуєва Сергія Анатолійовича за 9 місяців 2009 року загальна сума коштів, перерахованих ФО-П Волобуєвим Сергієм Анатолійовичем до державних соціальних та Пенсійного фонду, склала-18,6 тис. грн., за 9 місяців 2010 року ця сума зросла на 1,7 тис. грн. За 9 місяців 2010 року загальна сума коштів, перерахованих в соціальні та Пенсійний фонди, склала 20,3 тис. грн.
ФО-П Волобуєв С.А. працює на загальній системі оподаткування без збитків. Сума прибутку за 9 місяців 2010 року (як і за 9 місяців 2009 року) складає 9,0 тис. грн.
За 9 місяців 2009 року сума відрахувань податку на додану вартість складала 10,8 тис. грн., за 9 місяців 2010 року ця сума знизилася на 1,8 тис. грн. і складає 9,0 тис. грн. Це пов’язано зі скороченням кількості торговельних місць на ринку.
Кількість торговельних місць за підсумками 9 місяців 2009 року складала 105 одиниць, за аналогічний період 2010 року кількість зменшилася на 10 одиниць і складає 95.
Кількість послуг з утримання торговельних місць за три квартали 2010 року, порівняно з аналогічним періодом 2009 року, зменшилася на 1000 одиниць та становила 9000 одиниць.
Штатна чисельність працівників залишилася незмінною і становить 6 осіб.
 
 
Начальник Головного
управління економіки
облдержадміністрації                                                                  С.В. Авершин
 

Таблиця вигод та витрат по ринку – ФО-П Волобуєв С.А.