Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Звіт про періодичне відстеження результативності розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 13.09.2004 № 366 "Про затвердження граничних розмірів плати за послуги, що надаються ринком – підприємством Харківської облспоживспілки "Первомайський ринок", з продажу продовольчих і непродовольчих товарів".

1.Виконавець заходів відстеження – Департамент економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.

2. Цілями прийняття даного розпорядження є:
- виконання постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.1996 № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (зі змінами);
- запровадження державного регулювання граничних розмірів плати за послуги, що надаються ринком з продажу продовольчих і непродовольчих товарів.

3. Строк виконання заходів із відстеження – з 11.12.2012 по 29.12.2012.

4. Тип відстеження – періодичне.

5. Метод одержання результатів відстеження – статистичний: використання даних бухгалтерської звітності ПХО «Первомайський ринок».

6. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність:
інформаційний лист підприємства ПХО «Первомайський ринок» про ненадання ринкових послуг підприємством та здачу торгівельних площ в оренду іншим суб’єктам господарювання, сума одержаного державою єдиного податку, розмір відрахувань на соціальні заходи та в пенсійний фонд, кількість торгових місць.

7. Кількісні та якісні значення показників результативності акта наведені в таблиці вигод і витрат (додається).

8. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей.
У ході відстеження результативності регуляторного акта встановлено, що підприємство Харківської облспоживспілки «Первомайський ринок» не надає ринкових послуг, оскільки здає торгівельні площі в оренду іншим суб’єктам господарювання, що підтверджує інформаційний лист. У зв’язку з цим, у даних, наведених у таблиці вигод і витрат за 2009 -2011 роки, немає надходжень коштів від надання ринкових послуг з утримання торгових місць.
На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 28.12.1992 № 731 «Про затвердження Положення про державну реєстрацію нормативно – правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади» (зі змінами) та з метою впорядкування власних нормативно-правових актів, розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 13.09.2004 № 366 «Про затвердження граничних розмірів плати за послуги, що надаються ринком – підприємством Харківської облспоживспілки «Первомайський ринок», з продажу продовольчих і непродовольчих товарів», зареєстроване в Харківському обласному управлінні юстиції 27.09.2004 за № 88/784, потребує визнання таким, що втратило чинність.

 

 

Директор Департаменту економіки і
міжнародних відносин Харківської
обласної державної адміністрації                                                              С.В. Авершин