Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект розпорядження "Про встановлення тарифу на інвентаризацію нерухомого майна, на оформлення прав власності на об’єкти нерухомого майна та реєстрацію таких прав – послуги, що надає комунальне підприємство “Дворічанське бюро технічної інвентаризації”"

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.1996 № 1548 “Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)”(зі змінами), керуючись статтями 6, 41 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”:

1. Установити тариф на інвентаризацію нерухомого майна, на оформлення прав власності на об’єкти нерухомого майна та реєстрацію таких прав – послуги, що надає комунальне підприємство “Дворічанське бюро технічної інвентаризації”, у розмірі 31,83 грн. без ПДВ за 1 нормо-годину послуг.


2. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови обласної державної адміністрації від 23.05.2006 № 280 “Про встановлення тарифу на інвентаризацію нерухомого майна, на оформлення прав власності на об’єкти нерухомого майна та реєстрацію таких прав – послуги, що надає комунальне підприємство “Дворічанське бюро технічної інвентаризації”, зареєстроване в Харківському обласному управлінні юстиції 05.06.2006 № 24/894.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Ю.А. Сапронова.

4. Це розпорядження набирає чинності з дня його опублікування в газеті “Слобідський край”.


Голова обласної державної
адміністрації М.М. ДОБКІН