Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Повідомлення про оприлюднення проекту розпорядження «Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва»

З метою забезпечення реалізації Програми раціонального використання та охорони земель в Харківській області на 2011 – 2015 роки підготовлено проект розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації «Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва».

Проект розпорядження та аналіз його регуляторного впливу згідно із Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» будуть оприлюднені шляхом розміщення на офіційному сайті Харківської обласної державної адміністрації в мережі Інтернет (www.kharkivoda.gov.ua).
Зауваження та пропозиції надсилати протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту розпорядження та аналізу його регуляторного впливу на адресу Головного управління агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації (61022, м. Харків, Держпром, 7 під’їзд, 4 поверх, адреса електронної пошти uprapk@kharkivoda.gov.ua) та представництва Держаного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва в м. Києві (01011, м.Київ, вул.Арсенальна, 9/11, адреса електронної пошти gkrpkiev@ukr.net).

Заступник начальника Головного управління
агропромислового розвитку Харківської
обласної державної адміністрації                                О.Г. Кулик