Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Повідомлення про оприлюднення проекту розпорядження Харківської обласної державної адміністрації "Про встановлення Лімітів на спеціальне використання лісових ресурсів при заготівлі другорядних лісових матеріалів на 2014 рік" .

Метою розпорядження голови обласної державної адміністрації є  забезпечення раціонального та невиснажливого використання лісових ресурсів, а   також   відтворення   відновлювальних   властивостей   лісів   шляхом встановлення лімітів на спеціальне використання лісових ресурсів при заготівлі другорядних лісових матеріалів.
 
Проект розпорядження та аналіз його регуляторного впливу згідно з Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» будуть оприлюднені шляхом розміщення на офіційному сайті Харківської обласної державної адміністрації в мережі Інтернет (www.kharkivoda.gov.ua).
 
Зауваження та пропозиції надсилати протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту розпорядження та аналізу його регуляторного впливу на адресу Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства  (61024, м. Харків, вул.Пушкінська, 86, корпус 2, адреса електронної пошти kharkivlis@i.ua) та Державної служби України з питань регуляторної політики та підприємництва (01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11.
 
 
Перший заступник начальника 
Харківського обласного управління
лісового та мисливського господарства                                                            О.Ф.Попов