Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації "Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні".

З метою реалізації єдиної тарифної політики у сфері пасажирських автомобільних перевезень, відповідно до статті 10 Закону України «Про автомобільний транспорт», постанов Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 року № 176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», від 25 грудня 1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)», наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 17 листопада 2009 року № 1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27 листопада 2009 року за № 1146/17162, керуючись статтями 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»:

1. Установити тариф на перевезення пасажирів автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, в приміському сполученні у розмірі 0,3084 грн (без ПДВ) за перевезення пасажира на відстань 1 км.

2. Установити тариф на перевезення пасажирів автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, в міжміському внутрішньообласному сполученні у розмірі 0,312 грн (без ПДВ) за перевезення пасажира на відстань 1 км.

3. Установити тариф на перевезення багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні у розмірі 10 відсотків від вартості проїзду пасажира на автобусному маршруті.

4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 26 травня 2011 року № 289 «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні», зареєстроване в Головному управлінні юстиції у Харківській області 17 червня 2011 року за №137/1245.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації В.В. Хому.

6. Це розпорядження набирає чинності з дня його опублікування у газеті «Слобідський край».


Голова обласної державної
адміністрації                                                                                                        І.М. БАЛУТА