Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект розпорядження "Про створення презентаційної експозиції Харківської області на Національному Сорочинському ярмарку в 2011 році"

Про створення презентаційної
експозиції Харківської області
на Національному Сорочинському
ярмарку в 2011 році

Відповідно до Указу Президента України від 18 серпня 1999 року № 1005/99 «Про Сорочинський ярмарок», Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2011 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 17 лютого 2011 року № 76-VI, з метою створення презентаційної експозиції Харківської області та забезпечення участі підприємств області з 16 по 21 серпня 2011 року в Національному Сорочинському ярмарку в с. Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області, керуючись статтями
6, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»:

1. Покласти відповідальність за створення презентаційної експозиції області та підбір і участь у Національному Сорочинському ярмарку підприємств області на:
управління обласної державної адміністрації: Головне управління економіки Харківської обласної державної адміністрації (Авершин С.В.), Головне управління агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації (Зубрич І.О.), Головне управління промисловості, транспорту і зв'язку Харківської обласної державної адміністрації (Гуренко Ю.О.), управління фармації і фармацевтичної промисловості Харківської обласної державної адміністрації (Бобирева В.В.), Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації (Кузнєцов Д.П.);
районні державні адміністрації.

2. Керівникам управлінь обласної державної адміністрації, зазначених у пункті 1 розпорядження, головам районних державних адміністрацій надати інформацію щодо участі підприємств області в зазначених заходах до обласної державної адміністрації через Головне управління економіки Харківської обласної державної адміністрації до 15 червня 2011 року.

Рекомендувати міським головам міст обласного значення провести аналогічну роботу.

3. Головному управлінню економіки Харківської обласної державної адміністрації (Авершин С.В.):
3.1. Визначити розпорядника зі створення презентаційної експозиції Харківської області на Національному Сорочинському ярмарку в порядку, встановленому чинним законодавством України.
3.2. Інформувати обласну державну адміністрацію до 9 вересня 2011 року про виконання розпорядження.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника
голови обласної державної адміністрації Ю.А. Сапронова.

 

Голова обласної державної
адміністрації                                             М.М. ДОБКІН