Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект розпорядження Про затвердження Порядку відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на інформацію, розпорядником якої є Харківська обласна державна адміністрація

З метою упорядкування роботи Харківської обласної державної адміністрації по забезпеченню запитувачів публічною інформацією, розпорядником якої є Харківська обласна державна адміністрація, за запитом на інформацію, відповідно до частини третьої статті 21 Закону України «Про доступ до публічної інформації» та постанови Кабінету Міністрів України від 13.07.2011 № 740 «Про затвердження граничних норм витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію», керуючись статтями 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»:

1. Затвердити Порядок відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на інформацію, розпорядником якої є Харківська обласна державна адміністрація (додається).

2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови – керівника апарату Харківської обласної державної адміністрації В.В. Хому.

3. Це розпорядження набуває чинності з дня його опублікування в газеті «Слобідський край».


Голова обласної державної
адміністрації                                                                                                             М.М. ДОБКІН