Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект розпорядження "Про заборону відвідування населенням хвойних лісів і в’їзду до лісів області транспортних засобів у період високої пожежної небезпеки протягом 2012 року" ( від 07.03.2012 )

Про заборону відвідування
населенням хвойних лісів і
в’їзду до лісів області
транспортних засобів у
період високої пожежної
небезпеки протягом 2012 року

   З метою запобігання пожеж, недопущення порушень правил пожежної безпеки в лісах області, ураховуючи високу пожежонебезпечність хвойних насаджень, антропогенну причину виникнення 95% лісових пожеж, відповідно до пункту 8 статті 31, статті 88 Лісового кодексу України, керуючись статтями 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»:

1. Заборонити відвідування населенням хвойних лісів і в’їзд до лісів Харківської області (крім транзитних шляхів) транспортних засобів, за винятком тих, що використовуються для лісогосподарської мети, у період високої пожежної небезпеки протягом 2012 року.

2. Районним державним адміністраціям, Харківському обласному управлінню лісового та мисливського господарства та лісокористувачам провести роботу з інформування населення про заборону доступу населення до хвойних лісів.
3. Районним державним адміністраціям, лісокористувачам області інформувати про вжиті заходи Харківське обласне управління лісового та мисливського господарства, Головне управління з питань надзвичайних ситуацій Харківської обласної державної адміністрації щомісяця до 5 числа місяця, наступного за звітним.

4. Харківському обласному управлінню лісового та мисливського господарства інформувати обласну державну адміністрацію про виконання розпорядження до 09 листопада 2012 року.

5. Районним державним адміністраціям, Головному управлінню МВС України в Харківській області, Харківському обласному управлінню лісового та мисливського господарства, лісокористувачам забезпечити виконання розпорядження.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови Харківської обласної державної адміністрації В.В. Алексейчука.

7. Це розпорядження набирає чинності з дня його опублікування в газеті «Слобідський край».

 

Голова обласної державної
адміністрації                                                                                                                                     М.М. ДОБКІН