Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект розпорядження Про організацію чергування керівництва Харківської обласної державної адміністрації на робочих місцях у святкові дні для вирішення питань, пов’язаних з ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
 
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
 
Харків
 
Про організацію чергування
керівництва Харківської обласної
державної адміністрації на
робочих місцях у святкові дні
для вирішення питань,
пов’язаних з ліквідацією
наслідків надзвичайних ситуацій       
 
 
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10 квітня
2013 року № 254 «Про затвердження Типового порядку організації чергування керівників і заступників керівників центральних та місцевих органів виконавчої влади на робочих місцях у святкові дні для вирішення питань, пов’язаних
з ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій», з метою оперативного вирішення питань, пов’язаних з ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій, керуючись статтями 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»:
 
1. Затвердити Порядок організації чергування голови Харківської обласної державної адміністрації і заступників голови Харківської обласної державної адміністрації на робочих місцях у святкові дні для вирішення питань, пов’язаних з ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій (додається).
 
2. Затвердити Інструкцію з організації чергування голови Харківської обласної державної адміністрації і заступників голови Харківської обласної державної адміністрації на робочих місцях у святкові дні для вирішення питань, пов’язаних з ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій (додається).
 
3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови Харківської обласної державної адміністрації В.Г. Дулуба.
 
4. Це розпорядження набирає чинності з дня його опублікування в газеті «Слобідський край».
 
 
Голова обласної державної
адміністрації                                                                                            М.М. ДОБКІН