Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації "Про заборону здійснення полювання у мисливський сезон 2014/2015 років".

У зв’язку з проведенням заходів антитерористичної операції на території Харківської області, відповідно до статей 8, 19 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», статті 14 Закону України «Про боротьбу з тероризмом», керуючись статтями 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»: 

1. Заборонити відкриття сезонів полювання на всі види мисливських тварин на території Харківської області у мисливський сезон 2014/2015 років до завершення заходів антитерористичної операції на території Харківської області.
 
2. Харківському обласному управлінню лісового та мисливського господарства провести роботу з інформування всіх користувачів мисливських угідь Харківської області про встановлення обмеження щодо здійснення полювання.
 
3. Департаменту масових комунікацій Харківської обласної державної адміністрації забезпечити оприлюднення цього розпорядження на офіційному веб-сайті Харківської обласної державної адміністрації та інформувати населення області про зміст розпорядження через засоби масової інформації.
 
4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації В.В. Хому.
 
5. Це розпорядження набирає чинності з дня його опублікування у газеті «Слобідський край».
 
 
Голова обласної державної
адміністрації                                                                                   І.М. БАЛУТА