Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект розпорядження голови обласної державної адміністрації "Про затвердження нормативів доходів громадян від земельних ділянок". ( від 16.02.2015 )

Відповідно до Методики обчислення сукупного доходу сім’ї для всіх видів соціальної допомоги, затвердженої спільним наказом Міністерства праці та соціальної політики України, Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України, Міністерства фінансів України, Державного комітету статистики України, Державного комітету молодіжної політики, спорту і туризму України від 15 листопада 2001 року № 486/202/524/455/3370, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 07 лютого 2002 року за № 112/6400, керуючись статтями 6 і 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»:

 
1.Затвердити нормативи доходів громадян від земельних ділянок, наданих їм для потреб городництва (садівництва), сінокосіння і випасання худоби на 2015 рік, що додаються.
 
2.Органам праці та соціального захисту населення при визначенні доходу сім’ї  від земельних  ділянок,  наданих  для  випасання  худоби і сінокосіння, керуватися:
середньою по молокопереробних підприємствах області ціною закупівлі молока від господарств населення за попередній квартал, визначеною на основі статистичної звітності;
затвердженими нормативами доходів громадян від земельних ділянок, наданих їм для випасання худоби і сінокосіння, які відповідають найближчій до середньої по області більшій ціні реалізації молока.
 
3.Установити, що нормативи доходів громадян застосовуються:
від земельної ділянки, наданої для ведення сінокосіння, – у стійловий період з листопада по квітень включно;
від земельної ділянки, наданої для випасання худоби, – у період випасання худоби з травня по жовтень включно.
 
4.Затвердити нормативи доходів громадян по районах області від земельної частки (паю) у розрахунку на 1 га на 2015 рік, що додаються.
 
5.Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.
 
6.Це розпорядження набирає чинності з дня його опублікування в газеті «Слобідський край».
 

Голова обласної державної адміністрації                                                                                                            І.Л. РАЙНІН