Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Про роботу промисловості Харківської області у січні–червні 2014 року

За січень–червень 2014р. індекс промислової продукції в Харківській області відповідно до аналогічного періоду попереднього року становив 99,1%. У добувній промисловості і розробленні кар’єрів обсяг продукції підвищився на 2,2%, у постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 1,4%, у переробній промисловості – скоротився на 1,8%.
На 17,6% більше випущено продукції у виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів, на 9,7% – у виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів.
У виробництві хімічних речовин і хімічної продукції індекс промислової продукції становив 97,7%, виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – 97,3%, виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності – 96,1%, машинобудуванні, крім ремонту і монтажу машин і устатковання – 94,4%, виробництві коксу та продуктів нафтоперероблення – 89,6%, текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – 85,9%, виробництві меблів, іншої продукції, ремонті і монтажу машин і устатковання – 84,5%, металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів (крім машин та устатковання) – 82,4%,

Начальник О.Г.Мамонтова