Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Про роботу промисловості Харківської області у січні–травні 2014 року

За січень–травень 2014р. індекс промислової продукції в Харківській області відповідно до аналогічного періоду попереднього року становив 98,4%. У добувній промисловості і розробленні кар’єрів обсяг продукції підвищився на 2,3%, у постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 4,6%, у переробній промисловості – скоротився на 3,3%.
На 17,2% більше випущено продукції у виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів, на 3,8% – виробництві хімічних речовин і хімічної продукції, на 5,3% – у виробництві харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів.
У виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції індекс промислової продукції становив 98,8%, виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності – 97,4%, машинобудуванні, крім ремонту і монтажу машин і устатковання – 93,2%, виробництві коксу та продуктів нафтоперероблення – 89,6%, текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – 85,1%, металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів (крім машин та устатковання) – 84,8%, виробництві меблів, іншої продукції, ремонті і монтажу машин і устатковання – 82,6%.

 

Начальник О.Г.Мамонтова