Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Про роботу промисловості Харківської області у січні–березні 2014 році

За січень–березень 2014р. індекс промислової продукції в Харківській області відповідно до аналогічного періоду попереднього року становив 96,8%. У добувній промисловості і розробленні кар’єрів обсяг продукції підвищився на 1,6%, у постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 2,2%, у переробній промисловості – скоротився на 5,1%.
На 24,8% більше випущено продукції у виробництві хімічних речовин і хімічної продукції, на 17,8% – виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів, на 1–5% – у виробництві харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів, виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності, виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції.
У машинобудуванні, крім ремонту і монтажу машин і устатковання індекс промислової продукції становив 89,8%, виробництві коксу та продуктів нафтоперероблення – 86,9%, металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів (крім машин та устатковання) – 86,2%, текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – 84,3%, у виробництві меблів, іншої продукції, ремонті і монтажу машин і устатковання – 81,6%.

 

Заступник начальника Головного управління І.Г.Наумов