Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Про роботу промисловості Харківської області у січні–лютому 2014 році

У січні–лютому 2014р. індекс промислової продукції в Харківській області до січня–лютого попереднього року становив 104,4%. У постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря зафіксовано приріст продукції 10,9%. У переробній промисловості обсяг продукції збільшився на 3,4%, у добувній промисловості і розробленні кар’єрів – на 1,6%.
На 19–32% більше випущено продукції у виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів, виробництві харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів, виробництві хімічних речовин і хімічної продукції, на 4% – у виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності, виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції.
У металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів, крім машин та устатковання, текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів, машинобудуванні, крім ремонту і монтажу машин і устатковання, виробництві коксу та продуктів нафтоперероблення індекс промислової продукції становив 80–99%.

Начальник Головного управління статистики у Харківській області О.Г.Мамонтова