Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Надання населенню субсидій готівкою на відшкодування витрат для придбання скрапленого газу, твердого і рідкого пічного побутового палива у січні 2014 року

У січні 2014р. 5 сім’ям області (4,7% із числа тих, які звернулися) було призначено субсидії готівкою для відшкодування витрат на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива. Всі сім’ї, яким призначено субсидії, проживають у сільській місцевості.
Загальна сума субсидій готівкою, призначених сім’ям для відшкодування витрат на придбання скрапленого газу, твердого і рідкого пічного побутового палива становила 2,5 тис.грн.
Середня сума призначеної субсидії готівкою на одну сім’ю для придбання скрапленого газу, твердого і рідкого пічного побутового палива у січні по області склала 497,0 грн.
Загальна сума субсидій готівкою, отриманих сім’ями для відшкодування витрат на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива у січні 2014р. становила 32,7 тис.грн., за відповідний період 2013р. – 104,3 тис.грн.

Заступник начальника Головного управління статистики М.О.Тур