Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Про роботу промисловості Харківської області у січні 2014 році

У січні 2014р. індекс промислової продукції в Харківській області відповідно до січня попереднього року становив 100,6%. У постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря зафіксовано приріст продукції на 8,2%. У добувній промисловості і розробленні кар’єрів обсяг продукції зменшився на 1,4%, у переробній промисловості – на 1%.
На 39,3% більше випущено продукції у виробництві харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів, на 14,8% – виробництві хімічних речовин і хімічної продукції, на 2–5% – виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції, виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності, виробництві коксу та продуктів нафтоперероблення.
У машинобудуванні, крім ремонту і монтажу машин і устатковання, металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів, крім машин та устатковання, текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів індекс промислової продукції становив 78–95%, виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів – 100%.

Начальник Головного управління статистики у Харківській області О.Г.Мамонтова