Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Надання населенню субсидій готівкою на відшкодування витрат для придбання скрапленого газу, твердого і рідкого пічного побутового палива у жовтні 2013 року

У січні–жовтні 2013р. 8,0 тис. сімей області (89,1% із числа тих, які звернулися) було призначено субсидії готівкою для відшкодування витрат на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, з них у міських поселеннях – 2,2 тис. сімей, у сільській місцевості – 5,8 тис. сімей.
Загальна сума субсидій готівкою, призначених сім’ям для відшкодування витрат на придбання скрапленого газу, твердого і рідкого пічного побутового палива становила 5,8 млн.грн., з неї у міських поселеннях – 1,7 млн.грн., у сільській місцевості – 4,1 млн.грн.
Середня сума призначеної субсидії готівкою на одну сім’ю для придбання скрапленого газу, твердого і рідкого пічного побутового палива у жовтні по області склала 712,8 грн.
Загальна сума субсидій готівкою, отриманих сім’ями для відшкодування витрат на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива у січні–жовтні 2013р. становила 5,6 млн.грн., за відповідний період 2012р. – 5,7 млн.грн.

Заступник начальника Головного управління статистики М.О.Тур